Mikä
  • imageKuntosali
  • imageNaisten Kuntosali
Alue
image
image

Metal Sport Liikuntakeskus on Etelä-savossa Juvan keskustassa sijaitseva 650m2 liikuntakeskus. Liikuntakeskukseen kuuluu perinteinen kuntosali laitteineen, tila vapaille painoille erikoistankoineen sekä toiminnallisen harjoittelun tila joka sisältää myös kattavat vahvin-lajien välineet.
Liikuntakeskus on perustettu 2009 ja se on ollut M&M Palvelut Oy:n omistuksessa vuodesta 2019. Liikuntakeskus on kehitetty tukemaan monipuolisia liikuntamuotoja niin perusjumppaajille kuin huippu-urheilijoillekkin.

Liikuntakeskuksesta löytyy erilliset tilat kaikille harjoittelumuodoille jolloin jokainen saa treenata ilman häiriötekijöitä omaa lajiaan oli kyseessä perusjumppaaja tai sm-tason treenaaja.
Respasta löytyy monipuolinen valikoima lisäravinteita sekä varusteita ja tarvikkeita kuntoiluun. Aukioloaikoina myös opastusta tarpeen mukaan. Harjoitusohjelmat ja ohjaukset sopimuksen mukaan. Kulkutunnisteella liikuntakeskus on avoinna 24/7.

Liikuntakeskuksen kuntosalin puoli on varustettu kattavalla valikoimalla erilaisia painopakka- ja vipuvarsilaitteita. Erilaiset taljat ja laitteet sekä aerobisen puolen laitteet ovat vahvoja, turvallisia ja helppokäyttöisiä Pregor laatu tuotteita.

Vaihtoehtoja täydentää entisestään HUR kuntosalilaitteet, jotka perustuvat paineilman tuottamaan vastukseen ja ovat erinomaisia mm. kuntouttavaan harjoitteluun.

Lihashuoltoon, tanssiin tai vaikka poseerausharjoitteluun on oma peilein varustettu tila johon sisältyy mm. palatatamin sekä runsaan valikoiman erilaisia foamrollereita ja vastuskuminauhoja.

Vapailla painoilla treenaaville on kuntosalin yhteydessä oma paikkansa. Tilassa magnesiumin ja hajusuolan käyttö on sallittua ja suositeltavaa. Lisäksi tilasta löytyy oma äänentoistojärjestelmä jolla saa luotua oman tunnelmansa maksiminostoihin. Telineinä on jämäkät Metal Monolift, IPF kyykky/penkkipunnerrusteline, Power Rack, sohvapenkki, alavinopenkki, kaksi kisapenkkiä, Reverse Hyper, GHR ja ristikkäistalja. Maastanostoon ja painonnostoon löytyy oma nostolava vastuskumilenkein.

Tankovalikoima on monipuolinen niin perus voimanosto-ja painonnostotangoista erikoistankoihin. Leoko, sportkraft ja texas tangot varmistavat turvallisen ja onnistuneen treenin. Valikoimaan kuuluu mm. Leoko IPF voimanostotankoja, Leoko IWF painonnostotanko, Texas Deadlift bar, Sportkraft HC kyykkytanko, Earthquake- bambutanko, Buffalo Bar, erilaisia SSB tankoja ja muita erikoistankoja. Painoja on yli 1500kg joihin kuuluu MB Barbelin kumipintaiset levyt, Leoko painonnostolevyt ja IVANKO kisapainosetti. Kattava setti ketjuja ja vastuskumeja, painonvapauttajat, nosto-ja lisäpainovyöt ja monet muut erikoistekniikat mahdollistavat välineet löytyvät myös tästä tilasta.

Toiminnallinen tila on kalustettu kaikentasoisia treenaajia ajatellen niin että jokainen saa treeneistään mahdollisimman paljon irti. Erilaiset tangot, bumberlevyt ja kattava valikoima kahvakuulia luo perustan jota täydentää myös vahvinlajeissa käytettävät välineet.
25-120kg hiekkasäkeistä ja 50-190kg atlaskivien valikoimasta löytyy sopivat niin aloittelijalle kuin Suomen vahvimmille.
Tilasta löytyy erilaisia tukkipunnerrustukkeja, naruja, apollon akseli ja 100-400kg renkaat ja lastaustelineet. M&M Powerin valmistamat farmari- ja merimieskävelytelineet on helppokäyttöisiä ja erittäin tukevia.
25 metriä pitkä tekonurmi päällysteinen kelkkarata mahdollistaa monipuolisesti niin juoksu-, kantamis-, veto/työntö- ja lastausharjoittelun. Samasta tilasta löytyy nyrkkeilysäkit ja 4×8 metriä painikelpoista tatamia.

Kirjoita Arvostelu

Arvosanasi

angry
crying
sleeping
smily
cool
Selaa

Suosittelemme että arvostelusi pituus olisi vähintään 140 merkkiä :)

NÄYTÄ KAIKKI
  • Maanantai08:00 - 14:00
  • Tiistai12:00 - 18:00
  • Keskiviikko08:00 - 14:00
  • Torstai12:00 - 18:00
  • Perjantai08:00 - 14:00
image